Kleding van Hertogin Catherine

Op deze pagina vind je alle gedragen kleding van Hare Koninklijke Hoogheid Hertogin Catherine van Cambridge tijdens de Royal Tour 2016!

 1. Dag 1 (Aankomst): Rood ensemble van Alexander McQueen met schoenen van Gianvito Rossi en oorhangers van Cassandra Goad.
 2. Dag 1 (middagprogramma): Roze met groene jurk van Anita Dongre (ontwerpster uit Mumbai), met sleehakken van Monsoon en oorhangers van de Accessorize (van 8 pond).
 3. Dag 1 (Bollywood gala): koningsblauwe japon van Jenny Peckham met bijpassende stola, geborduurd met kralen en pailletten in India.
 4. Dag 2 (dagprogramma): crème kleurige japon van Emilia Wickstead met nieuwe lichtroze pumps van Rupert Sanderson.
 5. Dag 2 (receptie): lichtroze top en rok van Alice Temperley met Indiaas aandoende zwarte borduursels en open zwarte schoenen van Gianvito Rossi.
 6. Dag 3 (bezoek organisatie straatkinderen): rode maxi-jurk van ‘Glamorous’ (50 pond) met oorhangers van de Accessorize (8 pond).
 7. Dag 3 (lunch met Min. Pres. Modi): zeegroene japon van Alice Temperley met oorhangers van Kiki McDonough.
 8. Dag 3 (kampvuur & dansvoorstelling): groen met blauwe maxi-jurk van Anna Sui met onbekende oorhangers (die ze al sinds 2007 heeft).
 9. Dag 4 (safari): blouse van RM Williams en broek van Zara, met platte schoenen van Sebago en Kiki McDonough citrienen oorhangers.
 10. Dag 4 (middagprogramma): roze jurkje van Topshop met zwarte sleehakken en opnieuw de oorhangers van de Accessorize.
 11. Dag 5 (aankomst): lichtgele mantel van Emilia Wickstead met pumps en een clutch van LK Bennett. De oorhangers zijn onbekend.
 12. Dag 5 (middagprogramma): top van Paul and Joe en een prachtige lavendelkleurige rok, gemaakt door een ontwerpster van het hof van een geweven stof van Kelzang Wangmo, een Bhutaanse weefster, met daarbij oorhangers van amethisten van Kiki McDonough en pumps van LK Bennett.
 13. Dag 5 (diner met Bhutaans Koningspaar): jurk van Tory Burch met open zwarte sandalen van Gianvito Rossi en onbekende oorhangers.
 14. Dag 6 (wandeltocht): blouse van Jaeger en gilet van Really Wild Clothing, een onbekende strakke broek en laarzen van Penople Chilvers.
 15. Dag 6 (receptie): rode lange avondjurk met klaprozen print van Beulah Londen en zwarte open sandalen van Gianvito Rossi, in combinatie met de gouden oorhangers van Cassandra Goad.
 16. Dag 7 (vertrek vliegveld): wit pakje van Alexander McQueen met LK Bennett pumps en een kettinkje van goud en diamanten, gekregen van de  Bhutaanse Koningin Jetsun.
 17. Dag 7 (bezoek Taj Mahal): wit jurkje met blauwe versiersels van Naeem Khan, een Indiase ontwerper, met LK Bennett pumps en oorhangers gekocht op een marktje in Bhutan.
Advertenties