Koningin Máxima bij benefietdiner Prinses Máxima Centrum

Hare Majesteit Koningin Máxima was gisterenavond aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens het diner traden verschillende Nederlandse artiesten op, waaronder Ali B.

De opbrengsten van het diner gaan naar twee projecten van het Prinses Máxima Centrum. Het centrum wil ouder-kindkamers realiseren, waardoor ouders dag en nacht bij hun ernstige zieke kind kunnen zijn. Ook willen ze een intra-operatieve MRI aanschaffen, waarmee kinderen met een hersentumor heel nauwkeurig geopereerd kunnen worden. De geopereerde kinderen hebben een betere kwaliteit van leven na deze innovatieve behandeling. Koningin Máxima hield gisterenavond ook een toespraak. Ze dankte al de aanwezigen voor hun aanwezigheid en hun bijdrage.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

In het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie worden zo veel mogelijk kinderen met kanker genezen. Kanker is de meest dodelijke ziekte op kinderleeftijd en het centrum heeft als missie om alle kinderen met kanker te genezen. In dit centrum wordt al het onderzoek op het gebied van kinderoncologie gedaan in Nederland. De organisatie betrekt in mei 2018 een nieuw gebouw in Utrecht. Wil je meer lezen over het Prinses Máxima Centrum? Dat kan via deze link naar hun website. Je kunt het Centrum ook als privépersoon steunen. Hoe dat moet kun je hier lezen.

Prinses Margaritha Bourbon de Parma en haar man Tjalling ten Cate waren ook aanwezig bij het diner. De prinses draagt een japon van Addy van den Krommenacker.

Embed from Getty Images

 

 

Koningin Máxima draagt een nieuwe blauwe japon met bloemdessin van de Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria (met dank aan @HeavenLM op Twitter).  De juwelen die ze draagt heeft ze al sinds 2013.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s