Royal Tour 2017 Polen/Duitsland – dag 5.1 (Hamburg)

De laatste dag van de Royal Tour door Polen en Duitsland begint met de treinreis van Berlijn naar Hamburg. Daar brengen de Hertog en de Hertogin een Bezoek aan het Maritiem Museum aan de Elbe waar een viering is rondom het Brits-Duitse Year of Sceince, dat draait om oceanen.

Vervolgens brengt het gezelschap een Bezoek aan de nieuwe Elbphilharmonie, een van de grootste concertzalen in de wereld. Er is een optreden van het Hamburg Philharmonic Orchestra. De hertogin onthult dat ze vroeger op school dwarsfluit heeft gespeeld, maar sloeg het aanbod om een stukje te spelen af. Ze nam wel het aanbod aan om het orkest eventjes te dirigeren. 

Embed from Getty Images

Per boot gaat het paar naar het hoofdkantoor van vliegtuigfabrikant Airbus, waar ze spreken met Britse en Duitse stagaires en een kijkje nemen in de cockpit van een nieuwe A320. Prins George en prinses Charlotte doen ook nog even mee met deze laatste afspraak, ze bekijken tot de grote vreugde van het prinsje een helikopter. 

Embed from Getty Images
De Hertogin draagt een nieuwe lila japon van Emilia Wickstead, die speciaal voor haar gemaakt is. De oorbellen van Kiki McDonough sijn niet nieuw en droeg ze al eens in 2016 in Bhutan, en de schoenen kennen we ook: ze komen van Gianvito Rossi. De rode clutch is wel nieuw. 

Embed from Getty Images

Het programma voor de rest van de dag:

  • Vertrek naar het Verenigd Koninkrijk.

Het volledige programma vind je hier terug.

Alles over de Royal Tour 2017 door Polen en Duitsland:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s