Royal Tour 2017 Polen/Duitsland – dag 4.2 (Berlijn)

Na het bezoek aan Heidelberg overdag reist het gezelschap terug naar Berlijn. Daar is in de avond een Receptie in het Clärchens Ballhaus voor creatieve innovatie, cultuur, mode, en kunst.

Embed from Getty Images
De Hertogin draagt een nieuwe jurk van de Duitse ontwerper Markus Lupfer. De oorbellen komen van Soru en zijn niet nieuw, net als de schoenen, die van Prada zijn en we woensdagavond ook al zagen bij het tuinfeest. Het klapstuk was echter de parelarmband die de hertogin droeg, die van haar overleden schoonmoeder prinses Diana was. Het is de tweede keer in korte tijd dat we haar zien met Diana’s juwelen: op 12 juli bij het staatsbanket voor Spanje zagen we haar al met pareloorbellen. Wie weet wat we nog meer terugzien uit Diana’s juwelenkistje in de toekomst!

Embed from Getty Images

Het programma voor morgen:

  • Bezoek aan het Maritiem Museum aan de Elbe waar een viering is rondom het Brits-Duitse Year of Sceince, dat draait om oceanen.
  • Bezoek aan de nieuwe Elbphilharmonie, een van de grootste concertzalen in de wereld. Er is een optreden van het Hamburg Philharmonic Orchestra.
  • Per boot gaat het paar naar het hoofdkantoor van vliegtuigfabrikant Airbus, waar ze spreken met Britse en Duitse stagaires en een kijkje nemen in de cockpit van een nieuwe A320.
  • Vertrek naar het Verenigd Koninkrijk.

Het volledige programma vind je hier terug.

Alles over de Royal Tour 2017 door Polen en Duitsland:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s