Royal Tour 2017 Polen/Duitsland – dag 4.1 (Heidelberg)

In de Duitse plaats Heidelberg brengt het paar eerst in de ochtend een bezoek aan het German Cancer Research Centre, waar het paar spreekt met onderzoekers. In het centrum worden gezocht naar nieuwe en innovatieve manieren om kanker te bestrijden. William en Catherine moesten tijdens het bezoek labjassen aan. 

Embed from Getty Images

Daarna maken ze een wandeling over het centrale marktplein van de stad waar een Brits-Duitse markt wordt gehouden. Het marktplein ligt in het historisch centrum van de stad. Het paar ontmoet hier ook de burgemeester. Na een rondleiding op de markt doen ze mee aan het maken van pretzels. 

Embed from Getty Images

Over de rivier Neckar in Heidelberg is er een roeiwedstrijd, waarbij het paar elk in een boot meedoet. Heidelberg en Cambridge in het Verenigd Koninkrijk zijn partnersteden en racen vaak tegen elkaar in roeibootraces van de twee universiteiten. William won, tot groot ongenoegen van zijn vrouw. Dat was ook al zo in Canada in 2011, toen de twee ook tegen elkaar raceten. In 2014 won Catherine echter wel de zeilwedstrijd in Australië.

  De Hertogin draagt voor het eerste gedeelte van het programma een nieuwe gele japon van Jenny Packham. De jurk werd speciaal voor haar gemaakt. De schoenen komen van Monsoon en zagen we al eerder, net als de clutch. De oorbellen zijn wel nieuw en komen van Oscar de la Renta. 

  Embed from Getty Images

  Embed from Getty Images
  In de middag droeg ze bij het roeien een lichtblauw shirt met witte streepjes van Hugo Boss, een Duits merk. De schoenen komen van Superga en droeg ze al vaker bij sportieve evenementen.

  Het programma voor de rest van de dag:

  • Reis terug naar Berlijn.
  • Receptie in het Clärchens Ballhaus voor creatieve innovatie, cultuur, mode, en kunst.

  Het volledige programma vind je hier terug.

  Alles over de Royal Tour 2017 door Polen en Duitsland:

  Advertenties

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s