Royal Tour 2017 Polen/Duitsland – dag 3.1 (Warschau/Berlijn)

Het officiële bezoek van de Hertog en de Hertogin van Cambridge kwam vanochtend ten einde met het vertrek van het gezelschap vanaf het vliegveld van Warschau. Prins George (3) en prinses Charlotte (2) waren ook te zien bij het vertrek. Terwijl hun ouders afscheid namen van de hoogwaardigheidsbekleders, wilden zij eigenlijk het vliegtuig al in. De Cambridge kinderen zijn naar verluid erg dol op vliegen. Voor het vertrek namen ze nog afscheid in het Paleis Belvedere (hun tijdelijke residentie in Polen) van het Presidentieel Paar.

Met het gehuurde privévliegtuig vloog het prinselijk gezin en hun gevolg naar vliegveld Tegel in Berlijn. Bij aankomst daar stond er opnieuw een rijtje hoogwaardigheidsbekleders klaar om William, Catherine, George en Charlotte te begroeten.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

 

Prins George zag eruit of hij erg moe was. Hij droeg een donkerblauwe korte broek en een blauwe blouse met korte mouwen.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

 

Voor de Hertogin waren er bloemen, met ook een klein bosje voor prinses Charlotte. Die was er duidelijk erg blij mee! De kleine prinses draagt een mooi blauw jurkje en een blauwe strik in haar haren.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

 

De Hertogin draagt een korenblauwe robe manteau in een bekend model (ze heeft een soortgelijke in het rood) van Catherine Walker. Haar pumps komen van Gianvito Rossi en de oorbellen en de ketting van Kiki McDounough. In het blog over het programma in Berlijn kun je later vandaag meer foto’s vinden van haar kleding.

Embed from Getty Images

 

Het programma voor de rest van de dag:

  • Ontmoeting met Bondskanselier Merkel.
  • Bezoek aan de Brandenburger Tor met tijd om het publiek te ontmoeten dat zich ongetwijfeld verzamelt heeft op het plein voor de Brandenburger Tor.
  • Bezoek aan het Holocaust Museum en het Holocaust Monument.
  • In de wijk Marzahn in het oosten van de stad brengt het paar een bezoek aan de organisatie Strassenkinder, dat jonge mensen met een achterstand, zoals dakloze jongeren, ondersteunt. Ze ontmoeten er jongeren die geholpen zijn  door de organisatie.
  • Ontmoeting met mensen van de Robert Enke Foundation, die probeert aandacht te krijgen voor psygische problemen, voornamelijk in sport.
  • Ontmoeting met president Steinmeier in Slot Bellevue.
  • Tuinfeest gehouden door de Britse Ambassadeur in de tuin van zijn residentie.

Het volledige programma vind je hier terug.

Alles over de Royal Tour 2017 door Polen en Duitsland:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s