Hertogin van Cambidge bezoekt gewonden van aanslagen in Londen

Gisteren bracht de Hertogin van Cambridge een verassingsbezoek aan het Kings’ College Hospital in Londen. Ze was in het ziekenhuis om slachtoffers te  bezoeken van de aanslagen in Londen op 3 juni en om de medische staf te bedanken voor hun goede werk. Bij de aanslagen kwamen 8 mensen om het leven en raakten 48 mensen gewond. In totaal werden er 14 gewonden opgenomen in het Kings’ College Hospital.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Na gesprekken met de medische staf bezocht de Hertogin enkele patiënten achter gesloten deuren om hun privacy te waarborgen.

Catherine sprak met de medische staf over de gebeurtenissen van de nacht en was vooral ook geïnteresseerd in de psychologische nazorg na een incident als dit, voor zowel de staf als de patiënten zelf. Hiervoor sprak ze met dr. Tunnicliff en andere experts op dit gebied.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Het is gebruikelijk dat leden van de koninklijke familie een ziekenhuis bezoeken na een aanslag. Na de aanslagen van 22 maart bezochten prins Charles en prins William allebei een ziekenhuis en na de aanslagen in Manchester van 22 mei deed koningin Elizabeth dit. Vorige week bezochten prins Charles en de hertogin van Cornwall ook al een ziekenhuis.

Embed from Getty Images
Advertenties

One thought on “Hertogin van Cambidge bezoekt gewonden van aanslagen in Londen

  1. Bizar dat ze zoveel in korte tijd om deze redenen een bezoek mogen brengen aan een ziekenhuis. Wie weet nu met die brand ook wel weer. Ik hoop dat er wat deze rampen betreft een tijd van rust aan mag breken.

    Wat een mooi outfit is dit! Ik hou van dit model en de stof! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s