Koningin Elizabeth bezoekt gewonden in ziekenhuis Manchester

Koningin Elizabeth bezocht vanmiddag onaangekondigd het Royal Manchester Children’s Hospital. Ze bracht een bezoek aan jonge slachtoffers van de aanslag in Manchester van afgelopen maandag die in het ziekenhuis liggen. Ook sprak ze met het verpleegkundig personeel en enkele artsen over hun ervaringen.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Dinsdagmiddag reageerde de Koningin al op de aanslag in haar land. Ze sprak haar steun en medeleven uit naar de slachtoffers en nabestaanden en bedankte de ambulance diensten, de politie en de brandweer voor hun zorg en goede werk. Ook gaf ze aan bewondering te hebben voor de bevolking van Manchester, en dan vooral voor de manier waarop zij gereageerd hebben op de aanslag in hun stad.

Iets later reageerde ook prins Charles namens zijn echtgenote en hemzelf op de aanslagen. Hij zegt bedroefd te zijn door het verlies van zoveel jonge mensenlevens en geeft aan mee te leven met de nabestaanden en de gewonden.

Tegen de avond kwam er ook een bericht uit Kensington Palace namens de hertog en de hertogin van Cambridge en prins Harry. Zij geven aan geschokt en bedroefd te zijn door de gebeurtenissen en zeggen met hun gedachten bij de slachtoffers en nabestaanden te zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s