Hertog & de Hertogin van Cambridge weer aan het werk

Gisteren voerden de Hertog en de Hertogin van Cambridge weer hun eerste activiteiten uit in het nieuwe jaar. In de ochtend bezocht de Hertogin een deel van het Anna Freud Centre, waar ze beschermvrouwe van is. Ze bezocht het Early Years Parenting Unit, waar ouders met psygische problemen met kinderen onder de vijf jaar terecht kunnen voor hulp en ondersteuning, zodat de kinderen toch gewoon thuis bij hun ouders kunnen blijven wonen.

Embed from Getty Images

 

De Hertogin sprak met enkele ouders die geholpen zijn door het centrum en enkele ouders die nog bezig zijn met het traject. Ook werd er veel aandacht geschonken aan het verbeteren of normaliseren van de vaak verstoorde relatie tussen ouder en kind in het centrum, iets waar Catherine ook benieuwd naar was.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

In de middag voegde prins William zich bij zijn vrouw om het Child Bereavement UK Centre in Stratford te bezoeken, dat zijn eerste verjaardag vierde. Prins William is beschermheer van de organisatie. Child Bereavement UK ondersteunt families die een kind zijn verloren of kinderen die een naaste zijn verloren in het rouwproces.

Embed from Getty Images

 

De Hertog en de Hertogin hadden een ontmoeting met de professionals van het centrum en ze waren aanwezig bij enkele een bijeenkomsten met kinderen die een ouder zijn verloren en ouders die een kind zijn verloren.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

Voor William was het wellicht extra bijzonder om het centrum te bezoeken. Hij sprak met kinderen die op jonge leeftijd een ouder waren kwijtgeraakt en kon zo zijn eigen ervaringen delen.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

William en Catherine sneden een mooie taart aan om het eenjarig bestaan van het centrum te vieren.

Embed from Getty Images

 

De Hertogin droeg een ensemble van Eponine London, een merk opgezet door de Nederlandse Jet Shenkman. Het merk probeert vooral de mode van de jaren vijftig en zestig weer terug te halen op een eigentijdse manier. Catherine droeg één keer eerder een ontwerp van Eponine. Ze combineerde de koningsblauwe japon met Rupert Sanderson pumps, een Stuart Weitzman clutch en haar saffieren oorhangers.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Advertenties

One thought on “Hertog & de Hertogin van Cambridge weer aan het werk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s