Gelukkig Nieuwjaar!

Beste lezer,

Ik wil u, uw familie en vrienden een heel gelukkig, mooi, liefdevol, fantastisch en geweldig 2017 in een goede gezondheid toewensen! Hopelijk wordt 2017 een jaar vol vrede en geluk op deze wereld!

Ook dit jaar gaat dit blog weer vrolijk door met het verslaan van Koninklijke gebeurtenissen in Europa (en af en toe ook in de rest van de wereld). Was 2016 vooral het jaar van de Tours van de Hertog en de Hertogin van Cambridge, de nieuwe Zweedse prinsjes en de 90ste verjaardag van koningin Elizabeth, 2017 wordt het jaar van de 50ste verjaardag van onze koning en de vijfde verjaardag van dit weblog! Ongetwijfeld zullen er ook weer koninklijke baby’s geboren gaan worden (daarover is in tegenstelling tot andere jaren op dit moment nog weinig over bekend) en ongetwijfeld zullen er weer staatsbezoeken, koninklijke tours en andere geweldige activiteiten plaatsvinden in 2017.

Hieronder vind je een nieuw vrijgegeven foto van de Zweedse Koninklijke familie met hun nieuwjaarswensen. Gelukkig nieuwjaar!

Groetjes, Emma

©Kungahuset.se, Anna Lena Ahlström

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s