Jaaroverzicht 2016 (14): Royal Tour 2016 Canada

Embed from Getty Images

 

Jaaroverzicht 2016, dag 14

Van 24 september tot en met 1 oktober bezochten de Hertog en de Hertogin van Cambridge én hun kinderen prins George en prinses Charlotte het westelijk deel van Canada. Ze bezochten de provincies British Columbia en Yukon, waar ze de steden/dorpen Victoria, Vancouver, Bella Bella, Kelowna, Whitehorse, Carcross en Haida Gwaii aandeden. Hoogtepunten van het bezoek waren natuurlijk de programmaonderdelen met de kinderen, die bij de aankomst in Victoria op dag 1 en bij het vertrek in Victoria op dag 8 aanwezig waren. Het absolute hoogtepunt was het feest voor de kinderen in de tuin van het Government House in Victoria op dag 6.

Meer over het bezoek zelf en het uitgebreide programma van de tour vind je hier terug. Alles over de zeventien outfits van de Hertogin lees je op deze pagina! Hieronder vind je ook nog een lijst met linkjes naar de blogposts over de tour.

Terugkijken

Advertenties

One thought on “Jaaroverzicht 2016 (14): Royal Tour 2016 Canada

  1. Ik blijf deze foto’s erg leuk vinden! En ik vind het zo ontzettend leuk dat ze George en Charlotte ook gewoon op hun reizen meenemen. Dat zou eigenlijk overal een gewoonte moeten zijn 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s