Hertogin van Cambridge bij Place2Be Awards 2016

Dinsdagavond was de Hertogin van Cambridge alweer in het Mansion House in Londen om de Place2Be Awards uit te reiken. Eerder die dag was ze nog in het Natural History Museum. Het Mansion House is de officiële residentie van de burgemeester van Londen.

De Place2Be Awards, Catherine is beschermvrouwe van Place2Be, worden uitgereikt aan scholen die zich op een goede, innoverende en inspirerende manier inzetten voor de mentale gezondheid van de kinderen op de school. Place2Be geeft ondersteuning aan partner scholen om een team op te zetten dat de psygische gezondheid van de kinderen (en ook de leraren) in de gaten kan houden en de eventuele problemen hiermee kan proberen op te lossen. De organisatie werkt met 282 scholen in het Verenigd Koninkrijk en bereikt hiermee meer dan 116.000 kinderen.

Op de receptie ontmoette de Hertogin de finalisten in de verschillende categorieën.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

Daarna reikte ze de Awards voor Child Champion en Young Person Champion uit. Ook gaf de hertogin een speech waarin ze het werk van Place2Be prees en ze aangaf hoe belangrijk het is voor kinderen om al op jonge leeftijd de ondersteuning te krijgen die nodig is.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

 

Komt de japon van de hertogin je bekend voor? Dat zou kunnen kloppen: ze droeg dezelfde japon van het merk Preen in het rood  tijdens een receptie in Canada in september. Haar riem is van Temperley en de diamanten oorhangers zijn geleend van the Queen. In de afgelopen paar maanden heeft de Hertogin al drie verschillende paren oorhangers geleend uit de Koninklijke kluizen en daarom schrijf ik dit weekend een log over de geleende juwelen van de Hertogin.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s