Nieuwe foto’s Nederlandse prinsessen

Gisteren werden er zeven nieuwe portretten vrijgegeven van de Prinses van Oranje, prinses Alexia en prinses Ariane. De foto’s zijn op 17 september gemaakt op het Oude Loo door fotograaf Jeroen van der Meyde. De laatste jaren lijkt het bijna traditie te worden dat er in het najaar nieuwe foto’s van de drie worden vrijgegeven, vorig jaar werd er een foto van de prinsessen te paard gedeeld.

De Prinses van Oranje wordt dertien jaar op 7 december. Ze zit in het tweede jaar van het gymansium op het Sorghvliet Gymnasium in Den Haag.

Prinses Alexia is dit jaar alweer elf geworden. De prinses had een zwaar jaar: ze brak haar been tijdens het skiën en moest daarvoor tweemaal geopereerd worden. Ze zit nu in groep 8 van de Bloemcampschool in Wassenaar. Het is nog niet bekend wat haar plannen zijn voor volgend jaar, als ze naar de Middelbare School gaat.

Prinses Ariane werd in april negen jaar. Ze zit in groep 6 van de Bloemcampschool in Wassenaar. Voor haar zal het nog tweeënhalf jaar duren voordat ze van school moet wisselen.

©RVD, Jeroen van der Meyde

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s