Hertogin van Cambridge bij première ‘A Street Cat Named Bob’

De Hertogin van Cambridge was gisterenavond bij de première van de film ‘A Street Cat Named Bob’ in Londen in haar rol als beschermvrouwe van de strichting Action to Addiction.

Voor de première begon was de Hertogin nog aanwezig bij het Recovery Street Film Festival, een evenement waarbij ex-verslaafden aan alcohol en/of drugs of hun naasten documentaires die zij gemaakt hebben kunnen laten zien. Catherine is erg geïnteresseerd in verslavingsproblematiek en de oplossing/preventie. De documentaires die op het festival te zien zijn focussen vooral op de manier hoe de verslaafden er weer boven op zijn gekomen. Catherine sprak met de filmmakers over hun beweegredenen voor het maken van een documentaire over verslavingen en bekeek een stukje van een documentaire in de filmzaal.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Daarna ging de Hertogin via de rode loper van de Curzon Mayfair Cinema naar de film ‘A Street Cat Named Bob’.

Embed from Getty Images

De film heeft verslaving als onderwerp, en geeft in het bijzonder weer dat men er uiteindelijk weer boven op kan komen, zelfs als er sprake is van verslaving. De film probeert het taboe op verslaving en hulp hieromheen te verbreken door het verhaal over de moeilijk voor te stellen vriendschap tussen verslaafde James en de straatkat Bob, waardoor James uiteindelijk zijn verslaving te boven komt. Hieronder kun je de trailer van de film bekijken.

Catherine had een ontmoeting met de acteurs die spelen in de film, onder andere Joanne Froggatt, bekend van het kostuumdrama Downton Abbey.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Ook de kat die Bob vertolkt in de film was aanwezig en de Hertogin kon het niet laten om hem even te kroelen.

Embed from Getty Images

De Hertogin draagt een japon van Self Portrait. De broche op haar jurk is een poppy (oftewel klaproos), gedragen door Britten in november om de gevallenen in oorlogen te herdenken. Haar donkerrode accessoires zijn afgestemd op de broche. Haar oorbellen komen van Oscar de la Renta.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s