Royal Tour 2016 – dag 3.3 (Kaziranga/India)

12 april, avond: Vlucht naar Kaziranga National Park in de staat Assam. In de tijd die het paar hier doorbrengt ligt de nadruk op natuurbescherming. Rondom een kampvuur is er een ontmoeting met de lokale bevolking. Ook zal het paar dans en musical optredens bekijken.

 

In de avond was het tijd voor een ontmoeting met de lokale bevolking rondom  het Kaziranga park. Catherine en William  hadden op geen beter moment kunnen komen: er is juist een feest aan de gang, het Bohag Bihu festival. Tijdens dit festival vieren de mensen de start van het nieuwe jaar in Assam, de provincie waar het Kaziranga park in ligt.

De lokale bevolking hield dans en muziekoptredens voor het paar en ze genoten er zichtbaar van.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Er was ook een klein jongetje in traditionele kleding die het leuk vond om op de schoenen van Catherine te gaan staan… (ik denk dat ze hem toch wel leuk vonden omdat hij hen herinnerde aan hun zoontje George)

Embed from Getty Images

De schoenen van de Hertogin zitten daardoor onder de modder:

Embed from Getty Images

Catherine ruikt aan de bloemen van de danseressen en lijkt erg geïnteresseerd te zijn in de traditionele kleding.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Prins William probeerde op een Indiaas fluitje te blazen!

Embed from Getty Images

En het paar poseerde ook nog voor foto’s met de dansers.

Embed from Getty Images

Hertogin Catherine draagt opnieuw een maxi-jurk van Anna Sui en haar zwarte Pied A Terre Imperia sleehakken.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Morgen:

  • In de vroege ochtend is er een tocht met een open auto door het park zelf. Er zal een welkomstcomité zijn bestaande uit de lokale bevolking en de werknemers van het park.
  • Er zal ook een ontmoeting zijn met de rangers in Kaziranga. Het is voor het park belangrijk dat de beschermde diersoorten, zoals de Indiase neushoorn, die er leven niet ter prooi vallen aan stropers. Dat is de laatste jaren erg succesvol geweest.
  • Vervolgens is er opnieuw een ontmoeting met de lokale bevolking. Meer details over deze ontmoeting zullen later volgen.
  • In de middag zal er een bezoek zijn aan het centrum voor Wildlife Rehabilitation en Conservation. Het centrum verleent hulp aan wilde dieren die gewond zijn geraakt of bijvoorbeeld wees zijn geworden. Vervolgens worden de dieren altijd weer vrijgelaten in de wilde natuur. Er is ook een ontmoeting met jonge filmmakers, die een film hebben gemaakt over conflicten tussen dieren en mensen.
  • Als laatste brengt het paar een bezoek aan het Kaziranga Discovery Centre. Dit centrum is gebouwd door de Elephant Family, een liefdadigheidsorganisatie die opgericht is door de broer van hertogin Camilla. Het centrum is bedoeld als informatiecentrum over olifanten en zieke olifanten kunnen er ook verpleegd worden. Daarnaast zal het paar de laatste hand leggen aan een beeld van een olifant voor India’s Elephant Parade. Hierbij worden er 200 olifant beelden in India geplaatst die gedecoreerd zijn door verschillende kunstenaars.

Terugkijken:

Twee speciale pagina’s:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s