Royal Tour 2016 – Dag 2.3 (New Dehli/India)

11 april, avond: In de avond is er een tuinfeest ter ere van de 90ste verjaardag van Koningin Elizabeth in de tuin van de residentie van de Britse ambassadeur in India. Prins William zal er een speech houden.

In de avond is er een tuinfeest in de tuin van de residentie van de Britse ambassadeur in India ter ere van de 90ste verjaardag van Koningin Elizabeth. De Koningin wordt op 21 april 90 jaar oud en ze heeft tijdens haar regeerperiode India maar liefst driemaal bezocht.

Embed from Getty Images

Prins William hield ook een speech en bracht een kort bericht van zijn grootmoeder over. Hij gaf aan blij dat zijn dat zijn kinderen zijn grootmoeder ook nog mochten meemaken omdat ze een geweldig persoon is en een groot voorbeeld is voor de hele familie. Elizabeth zei in haar bericht, voorgelezen door William, aan dat ze het fijn vond dat een nieuwe generatie van de familie het prachtige India nu mocht ontdekken.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Catherine en William mochten een grote taart aansnijden met een zwaard!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Hertogin Catherine droeg een top en een rok van Alice Temperley en zwarte open sandalen van Gianvito Rossi. Daarbij droeg ze onbekende oorhangers, die ze in de tijd voor haar huwelijk ook al had.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Morgen:

  • In de ochtend zijn er twee nog niet nader beschreven activiteiten, waarvan de eerste betrekking heeft op de ondersteuning van jonge kwetsbare mensen in India en de tweede te maken heeft met een ontmoeting met een politieke leider.
  • Ook zal er een ontmoeting zijn met NGO’s (Non Gouvernementele Organisaties) in India. Deze ontmoeting is privé.
  • Vlucht naar Kaziranga National Park in de staat Assam. In de tijd die het paar hier doorbrengt ligt de nadruk op natuurbescherming.
  • Rondom een kampvuur is er een ontmoeting met de lokale bevolking. Ook zal het paar dans en musical optredens bekijken.

Terugkijken:

Twee speciale pagina’s:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s