Prinsessenfeest voor Madeleine & Leonore!

Prinses Madeleine had vanmiddag een speciaal feestje in haar agenda staan. Ze had namelijk 12 ernstig zieke Zweedse kinderen uitgenodigd voor een prinsessenfeest in het Koninklijk Paleis. De prinses is beschermvrouw van de stiching Min Stora Dag (Mijn Grote Dag), die ernstig zieke kinderen in het zonnetje zetten (het lijkt een beetje op onze stichting Opkikker).

Voor de gelegenheid had Madeleine haar Fadi El Khoury japon van de Nobelprijzen afgelopen december aangetrokken, en bij een prinsessenfeestje hoort natuurlijk ook een sjerp, een prachtig kapsel en een tiara! Madeleine droeg de aquamarijnentiara uit de Koninklijke kluis en haar hoogste Zweedse onderscheiding. Zoals een echte prinses eruit hoort te zien natuurlijk!

Ze zat in haar prachtige japon met duizenden kraaltjes en met een tiara van honderdduizenden euro’s op haar hoofd gewoon tussen de kinderen op de grond te spelen! Wat een geweldig gezicht!

Ook prinses Leonore (2) was bij het feestje aanwezig, en ook zij droeg een prachtige roze prinsessenjurk (al was deze meer een verkleedjurk dan een echte couturejapon zoals mama Madeleine). Leonore zit vooraan links in de roze jurk.

Ik vind het echt ronduit geweldig dat Madeleine zo haar best heeft gedaan voor deze kinderen! Ze zag er uit als een echte sprookjesprinses en dat is echt fantastisch!

Min+Stora+Dag.+Foto+Kate+Gabor+Kungahuse

Foto’s ©Kate Gabor, Kungahuset, ©Jonas Ekstromer (Kungahuset).

Advertenties

2 thoughts on “Prinsessenfeest voor Madeleine & Leonore!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s