Prinses Annemarie verwacht 3e kindje!

Embed from Getty Images

Vandaag werd bekend dat prinses Annemarie en prins Carlos de Bourbon Parma hun derde kindje verwachten. De geboorte is voorzien in mei 2016. Prinses Luisa (9 mei 2012) en prinses Cécilia (17 oktober 2013) zullen ongetwijfeld erg uitkijken naar de geboorte van hun broertje of zusje.

Prinses Irene heeft tot nu toe zes kleindochters, namelijk de prinsessen Luisa (3) en Cecilia (2) van prins Carlos en prinses Annemarie, Julia (7) en Paola (4) van prinses Margaritha en Tjalling ten Cate, prinses Zita (1) van prins Jaime en prinses Viktória en Alaïa-Maria (1) van prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer. Prinses Viktória is in verwachting van haar tweede kindje, hij of zij zal waarschijnlijk in april of mei 2016 geboren worden. Prinses Annemarie is dus nu ook in verwachting. Prinses Irene zal ongetwijfeld weer een geweldig jaar voor de boeg hebben, met de geboortes van haar zevende en achtste kleinkinderen! Wellicht komt er deze keer een kleinzoon bij!

Advertenties

4 thoughts on “Prinses Annemarie verwacht 3e kindje!

  1. Heel leuk nieuws, weer een geboorte voor 2016, maar een typefoutje. in de eerste regel schrijf je dat prinses Annemarie en prins Jaime, maar dit moet zijn prins Carlos en zij verwachten niet hun 2e kindje maar hun 3e kindje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s