Hertog & Hertogin van Cambridge bij zeilen in Portsmouth

Gisteren waren de Hertog & de Hertogin van Cambridge in de stad Portsmouth, zuid-Engeland, om daar een wedstrijd van America’s Cup bij te wonen. Catherine is beschermvrouwe van 1851 Trust. Dat is een goed doel dat probeert om kinderen de kans te geven om te leren zeilen. Dit goede doel wordt ook gesteund door Sir Ben Ainslie, de meest succesvolle Olympische zeiler ooit. Ook zijn team doet mee aan de America’s Cup. De Hertogin is zelf een liefhebber van zeilen en tijdens een zeilrace in Auckland, Nieuw-Zeeland, versloeg ze haar man. Meestal zien we dat Catherine William vergezeld bij een bezoek aan een van zijn patronage’s, deze keer was het andersom: leuk! (let op de vesten met hun namen erop!)

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Het paar maakte een ronde langs alle teams die meedoen aan de wedstrijd in de Portsmouth Naval Base. Daarna zouden ze eigenlijk twee races bekijken en ook de prijzen uitreiken naderhand, maar door de extreem slechte weersomstandigheden gingen de races niet door.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Catherine en William vervolgden hun tour door de nieuwe Ben Ainslie Racing Team basis om de prachtige nieuwe faciliteiten te zien. Zo was er bijvoorbeeld een zeil simulator, Catherine probeerde het zelfs even uit!

<div class=”gettyEmbed from Getty Images

embed image” style=”background-color:#fff;display:inline-block;font-family:’Helvetica Neue’,Helvetica,Arial,sans-serif;color:#a7a7a7;font-size:11px;width:100%;max-width:594px;”><div style=”overflow:hidden;position:relative;height:0;padding:77.441077% 0 0 0;width:100%;”>Embed from Getty Images</div><p style=”margin:0;”></p><div style=”padding:0;margin:0 0 0 10px;text-align:left;”><a href=”http://www.gettyimages.com/detail/482109360&#8243; target=”_blank” style=”color:#a7a7a7;text-decoration:none;font-weight:normal !important;border:none;display:inline-block;”>View image</a> | <a href=”http://www.gettyimages.com&#8221; target=”_blank” style=”color:#a7a7a7;text-decoration:none;font-weight:normal !important;border:none;display:inline-block;”>gettyimages.com</a></div></div>

Embed from Getty Images

Er waren ook veel kinderen, en die kregen van Catherine (zelf uiteraard moeder van twee jonge kinderen) veel aandacht! Ook onthulde ze dat George meestal zegt dat hij drie jaar is in plaats van twee en dat Charlotte heel veel slaapt.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Aan het einde reikten de Hertog en de Hertogin de prijzen uit aan het Ben Ainslie Team, dat over het algemeen het best gepresteerd had in de dagen dat er geracet werd in Portsmouth.

 

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Voor de prijsuitreiking had Catherine andere schoenen (met hoge hakken in plaats van platte schoenen) aangetrokken en had ze haar leuke zeilvest (met naam erop!) omgeruild voor een blazer van Zara.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s