Royal Ascot 2015 – dag 4

Deze week is het weer tijd voor het grootste paardenevenement van Groot-Brittannië en ook het grootste hoedenevenement van Groot-Brittannië (misschien wel van de wereld): Royal Ascot. De wereldberoemde paardenraces begonnen dit jaar op 16 juni en gaat nog door tot 20 juni.

Net als elk jaar zijn er ook dit jaar weer veel Koninklijke gasten op Royal Ascot, en daar gaat dit log natuurlijk over (ook over de meest extravagante hoeden van onbekende mensen, ze gaan écht ver bij Ascot). Het is belangrijk om te weten dat het bij Royal Ascot verplicht is voor dames om een hoed te dragen en blote schouders zijn verboden.

Na felroze, koningsblauw en lichtgroen/lichtblauw droeg Koningin Elizabeth vandaag geel! Ze heeft tot nu toe drie hoeden van Angela Kelly gedragen, vandaag koos ze voor een nieuwe hoed met bloemen van Rachel Trevor Morgan. Ze werd vergezeld door prins Phillip.

Ook Zara Phillips en haar man Mike Tindall waren er weer bij. Zara draagt een hoed van Rosie Olivia.

Prins Andrew werd vergezeld door zijn ex-vrouw Sarah Ferguson. Ook al zijn ze gescheiden, ze hebben nog altijd een goede band. Sarah draagt een hoed van Philip Treacy.

 

Dochter prinses Beatrice was er ook. Ze draagt een hoed van Juliette Botterill. Haar vriend Dave Clark vergezelde haar.

Prinses Eugenie draagt een hoed van Nerida Fraiman.

Ik zoek elke dag de drie apartste hoeden uit… ‘DE DRIE’ van vandaag zijn… (de derde valt mee, er waren eigenlijk maar twee hele aparte hoeden te vinden!)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s