Diner voor gasten Zweedse huwelijk!

Vanavond begonnen de festiviteiten ter ere van het huwelijk van de Zweedse prins Carl-Phillip met zijn Sofia al met een diner voor de gasten. De gasten vertrokken met een schip naar het eiland waar het feest in een oude bunker van de Zweedse marine gehouden zal worden, deze bunker is sinds 2011 niet meer in gebruik en kan nu afgehuurd worden als feestzaal. Aangezien Carl-Phillip lang bij de marine heeft gezeten, is dit wel leuk!

Embed from Getty Images

De bruid schitterde in een prachtige lichtblauwe japon van ontwerper Zuhair Muhad met glittertjes en ze straalde! Meer over het bruidspaar lees je op de speciale pagina!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Natuurlijk waren ook de ouders van de bruidegom erbij, het Zweedse Koningspaar. Koningin Silvia draagt een groen broekpak (!!).

Embed from Getty Images

Kroonprinses Victoria en prins Daniel werden vergezeld door kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen. Kroonprins Haakon arriveerde niet met zijn vrouw, maar kwam later per auto aan op de locatie van het feest. Victoria draagt een nieuwe japon uit de bruidscollectie van Jenny Peckham (echt prachtige japon!) en een diamanten broche in haar kapsel,  en Mette-Marit herdraagt een japon van Giambattista Valli.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Prinses Madeleine (hoogzwanger) en haar man Christopher voeren niet mee op de boot maar waren wel op het feest, Madeleine droeg een prachtige lichtgrijze japon met kant, steentjes en een wapperende rok.

Van de buitenlandse gasten was verder alleen prinses Märta-Louise van Noorwegen en haar man Ari aanwezig.

Embed from Getty Images

Ook de zussen van de koning waren aanwezig, van boven naar onder Prinses Margaretha (mevrouw Ambler) en prinses Brigitta. Of prinses Desirée en prinses Christina er ook waren, weet ik niet, maar ik verwacht van wel.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s