Begrafenis Mr. J. Ferner in Noorwegen

Op 24 januari overleed de Johan Martin Ferner, echtgenoot van de Noorse Prinses Astrid, zus van Koning Harald, op een leeftijd van 87 jaar in het ziekenhuis in Oslo. Naast zijn vrouw laat hij vijf kinderen en vijf kleinkinderen na. Hij trouwde op 12 januari 1961 met de Prinses. Zijn uitvaartdienst werd vandaag gehouden in de Holmenkollen kerk in Oslo. Deze kerk heeft een speciale betekenis voor hem en zijn vrouw. Hun kinderen werden namelijk in deze kerk gedoopt en ook trouwde een van hun zonen hier.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

De Noorse Koninklijke familie is bij de uitvaartdienst aanwezig.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Aangezien de uitvaartdienst om 13.00u begon, zijn er nog niet zo veel foto’s binnen vanuit het prachtig besneeuwde Noorwegen, maar zodra er meer foto’s komen, zal ik ze plaatsen.

P.S. Er was de afgelopen tijd een gebrek aan berichten. Mijn oma helaas komen te overlijden, waardoor ik niet de kans heb gehad voor het plaatsen van berichten. Mijn excuses.

Advertenties

One thought on “Begrafenis Mr. J. Ferner in Noorwegen

  1. Sterkte en gecondoleerd met het overlijden van je oma. En dan is het plaatsen van berichten niet zo belangrijk; familie gaat voor en zeker een sterfgeval. Geef oma een plaatsje, zodat jij en je ouders en familie verder kunnen en dan komt je site vanzelf wel weer. Nogmaals heel veel sterkte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s