Baby Hertog & Hertogin van Cambridge verwacht in april

Embed from Getty Images

Vandaag is via een persbericht aangekondigd dat het tweede kindje van de Hertog en Hertogin van Cambridge verwacht wordt in april. Op 8 september jl. werd de zwangerschap al aangekondigd, maar omdat het toen nog zo pril was, werd er geen maand voor de bevalling genoemd. Daarnaast werd in het persbericht medegedeeld dat de gezondheid van de Hertogin zich goed verbeterd, ze had namelijk hyperemesis gravidarum, een zeer ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid.

April is een mooie maand voor de Britse Koninklijke Familie, wellicht wordt de baby wel op een van de bijzondere datums geboren: zo is bijvoorbeeld 21 april heel bijzonder (verjaardag Koningin Elizabeth II) en ook 29 april zou prachtig zijn, dan zijn de ouders van de baby namelijk exact 4 jaar getrouwd.

Catherine werd voor het laatst in het openbaar gezien op 5 augustus, toen ze met echtgenoot Prins William en zwager Prins Harry de Tower of London bezocht. Morgen zal ze -als alles goed loopt en ze zich goed voelt- namens de Koningin samen met haar man de President van Singapore ontvangen die voor een staatsbezoek naar Groot-Brittannië komt. In de avond zal ze aanwezig zijn voor de prijsuitreiking van de Wild Photographer of the Year-Award in het Natural History Museum in Londen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s