Drukke week voor Koningin Máxima

Koningin Máxima had het deze week druk met een aantal leuke activiteiten (ik had het helaas ook druk met school, dus daarom zijn er niet zo veel nieuwe logs gekomen deze week).

Als eerste was ze dinsdag in Artis om daar het nieuwe museum Micropia te openen. Dat is een museum dat gaat over bacteriën en andere hele kleine diertjes op onze aarde. De directrice van het museum is niemand minder dan de halfzus van Prinses Mabel, waardoor de Koningin het museum opent met iemand die ze al veel vaker heeft gezien!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Woensdag had de Koningin helemaal een drukke dag! In de ochtend was ze bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam om te spreken op het symposium ‘Wijzer in Geldzaken’.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Voor haar middagbezoek bleef Koningin Máxima in Rotterdam, maar ze kleedde zich wel even om (naar deze prachtige outfit, wat een klasse!), om de nieuwe Markthal van Rotterdam te openen. Wat straalt ze toch!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Donderdag was Koningin Máxima in Bazel in Zwitserland, om te spreken over Inclusive Finance. Helaas heb ik geen mogelijkheid om hier foto’s te plaatsen daarvan, maar via deze link kunt je toch een foto zien (Klaus Brodhage, RVD, Koninklijkhuis.nl).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s