Vorstin Charlène van Monaco zwanger!

Foto: http://www.show.nl

Gisterenavond werd door het Monegaskische hof bekend gemaakt dat Hare Doorluchtige Hoogheid Vorstin Charlène zwanger is van haar eerste kindje. Zij en haar man, Vorst Albert, zijn ‘zeer verheugd vanwege het heugelijk nieuws’. De baby wordt aan het einde van het jaar verwacht.

Het paar trouwde in 2011 in Monaco en sindsdien zijn er veel geruchten rond een mogelijke zwangerschap van de Vorstin, maar Charlène zei herhaaldelijk in interviews wél kinderen te willen, maar eerst nog te willen wennen aan het hof. In de herfst vertelde ze in een interview dat ze nu gewend was aan haar nieuwe leven en dat ze geen druk wilde leggen op een zwangerschap, maar dat ze er wel klaar voor was. Dat wakkerde de geruchten weer aan, zeker toen de Vorstin afgelopen maand bij een officieel bezoek aan Frankrijk onwel werd en ook de rest van de dagen bleek en vermoeid eruit zag.

Nu is het dus zover: (eindelijk) een troonopvolger in Monaco!

Albert (56) en Charlène (36) komen komende week naar Nederland om een tentoonstelling op Paleis het Loo te openen over de moeder van Albert, Prinses Grace. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zullen ongetwijfeld verheugd zijn om hun vrienden te ontvangen en ze persoonlijk te feliciteren met hun zwangerschap.

Hopelijk mag alles goed gaan en wordt er aan het einde van het jaar een prinsje of een prinsesje geboren in Monaco!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s