Dochter voor Prinses Carolina & Albert Brenninkmeijer

Embed from Getty Images
Vandaag werd door een woordvoerder van Prinses Carolina de Bourbon Parma en haar echtgenoot Albert Brenninkmeijer bekend gemaakt dat het paar op dinsdag 20 mei 2014 trotse ouders zijn geworden van Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer in Zürich, Zwitserland.

Moeder en dochter maken het goed. Het meisje is het eerste kind voor het paar, dat op 16 juni 2012 trouwde in Florence, Italië. Alaïa-Maria is vernoemd naar haar beide grootmoeders, namelijk Prinses Irene en Cécile Brenninkmeijer (de moeder van Albert).

Het meisje is het zesde kleinkind en ook de zesde kleindochter van Prinses Irene, die nu van al haar kinderen kleinkinderen heeft. Prins Carlos en echtgenote Prinses Annemarie kregen al Luisa (9 mei 2012) en Cécilia (17 oktober 2013), Prinses Margaritha en echtgenoot Tjalling ten Cate zijn ouders van Julia (3 september 2008) en Paola (25 februari 2011), Prins Jaime en echtgenote Prinses Viktória werden dit jaar ouders van Prinses Zita (21 februari 2014) en ook jongste dochter Prinses Carolina en echtgenoot Albert Brenninkmeijer zijn nu mama en papa van Alaïa-Maria (20 mei 2014). Het is dus nu al een mooi jaar voor Prinses Irene, met twee kleindochters erbij!

Wellicht krijgt ze ooit nog wel eens een kleinzoon, want ik verwacht voor zowel Jaime & Viktória als Carolina & Albert nog minstens 1 kindje, en ook bij Prins Carlos & Prinses Annemarie zou ik het nog wel geloven.

Advertenties

4 thoughts on “Dochter voor Prinses Carolina & Albert Brenninkmeijer

  1. Er is ook een kleinzoon. Het oudste kind van Prins Carlos. Hij heet ook Carlos! Hij is niet erkend, maar toch wel een kleinkind van prinses Irene te noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s