Prinses Estelle van Zweden opent Sprookjespad

Prinses Estelle van Zweden (2) heeft zaterdag haar eerste officiële taak volbracht: ze opende namelijk in Östergötland (provincie in Zweden waar ze Hertogin van is) het vogelmeer Tåkern een sprookjespad dat ter ere van haar geboorte opgezet en ontworpen is.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Op het 700 meter lange pad door de natuur komen kinderen verschillende sprookjesdieren tegen die hen helpen op een zoektocht naar een verdwenen jongetje. Onderweg komen ze onder meer een klimtoren met uitkijkpost en kruiptunnel tegen.

Embed from Getty Images

Het Prinsesje vond haar wandeling over het sprookjespad leuk, ze liep regelmatig vooruit op haar ouders kroonprinses Victoria en prins Daniel. Ook genoot ze onderweg zichtbaar van een gekroonde kikker.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Voorafgaand aan het bezoek bezocht het gezin het kasteel van Linköping, waar een ruimte is vernoemd naar de toekomstige Koningin van Zweden, de Hertogin Estelle-salon.

Embed from Getty Images

Prinses Estelle gedroeg zich -zoals altijd- voorbeeldig en nam cadeautjes aan van mensen in het publiek en zei netjes ‘dank je wel’. De meeste Koninklijke kinderen worden nog niet zo jong meegenomen naar publieke afspraken en voeren al helemaal geen officiële taken uit. De Prinses van Oranje heeft bijvoorbeeld nog nooit een officiële taak volbracht en zij is al 10 jaar oud.

Embed from Getty Images

Advertenties

2 thoughts on “Prinses Estelle van Zweden opent Sprookjespad

  1. Wat is het een schatje! Ik vind het wel leuk dat haar ouders haar nu al overal mee naar toe nemen, om eerlijk te zijn, zou ik willen dat ze dat in Nederland ook deden! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s