Royal Tour 2014 – Dag 7 (Nieuw-Zeeland/ Dunedin/Queenstown)

13 April: Aankomst op Dunedin Airport en begroeting door de lokale bewoners. Daarna is er een kerkdienst in de St. Paul’s Cathedral in Dunedin. Hierna is er een rugby wedstrijd. Hieraan wordt deelgenomen en naar gekeken. Daarna zal het gezelschap naar Queenstown gaan, om deel te nemen aan wijnproeven en een trip naar de Shotover River (waarschijnlijk ook een tochtje over de rivier in een Shotover Jet).

Een drukke dag vandaag voor het paar! De dag begon met een vliegreis naar Dunedin, waarna het paar meteen naar de kerk van Dunedin ging, om daar een Palm Pasen dienst bij te wonen.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Hierna was er een rugby wedstrijd, tussen twee teams van kinderen: het ene team werd gecoacht door William, het andere team door Catherine. Het team van William won! Heel gaaf om te zien hoe het paar zo goed met kinderen om gaat en ze ook echt heel enthousiast coacht!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

Na de rugby wedstrijd namen zowel William als Catherine (écht waar, er is dus waarschijnlijk geen Royal Baby Nr. 2 onderweg) in Queenstown deel aan het wijnproeven. Wijn is een specialiteit van de streek en er zijn ook veel wijngaarden, dus het hoorde er echt bij.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

In Queenstown nam het gezelschap verder ook nog deel aan een trip over de Shotover River in een Shotover Jet (heel populair bij toeristen en het ging ook best wel hard aan de gezichten te zien!). Het paar leek het erg gaaf te vinden! (ik vind een staart bij Catherine echt leuk staan!)

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

In de avond blijft het paar slapen in Queenstown, hun eerste nacht weg van prins George, die door hen allebei erg gemist wordt, zo zei de Hertogin.

Kleding: Hare Koninklijke Hoogheid Hertogin Catherine van Cambridge droeg vandaag eerst een jurkje van de Nieuw-Zeelandse ontwerpster Emilia Wickstead met een bijpassend hoedje van Jane Taylor. Ik had het mooier gevonden met opgestoken haren maar het ziet er wel mooi uit! Voor de rugby wedstrijd droeg ze een donkerblauwe broek van Zara met een lichtroze trui van Jonathan Saunders. Voor het wijnproeven droeg Catherine weer dezelfde broek van Zara en een blazer van hetzelfde merk (heeft ze op dag 5 ook al gedragen) met een blouse van het merk ‘Gap’. 

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

De Dag van Morgen (14 April): Bezoek aan Christchurch met een herdenking voor de 185 slachtoffers van een aardbeving in februari 2011. Daarna zal er gekeken en deelgenomen worden een een cricket evenement. Ook zal de RNZAF Memorial Wall bekeken worden.

Terugkijken:

Twee speciale pagina’s:

Foto’s Getty & dailymail.co.uk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s