Koninklijke Familie aanwezig bij dankfeest Prinses Beatrix

Embed from Getty Images

Zaterdag zullen er veel leden van de Koninklijke Familie aanwezig zijn bij het dankfeest voor prinses Beatrix. Naast Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en natuurlijk Prinses Beatrix zelf, zal een groot deel van de familie aanwezig zijn in Ahoy Rotterdam.

 

Ook prins Constantijn, prinses Laurentien, prinses Mabel, prinses Margriet, professor mr. Pieter van Vollenhoven, prins Maurits en prinses Marilène zijn bij het feest aanwezig, net als  prins Pieter-Christiaan, prinses Anita, prins Floris, prinses Irene, prins Carlos, prinses Annemarie, prins Jaime, prinses Viktória, prinses Margarita, haar man Tjalling ten Cate, prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer. Ook prinses Christina en haar zoon Bernardo Guillermo staan op de lijst van genodigden.

Er zijn ook een aantal familieleden niet bij het feest aanwezig. Dat zijn prins Bernhard en prinses Annette, prinses Aimée en twee kinderen van prinses Christina: Nicolás en Juliana. Dit is natuurlijk erg jammer. Het is niet bekend waarom Prinses Aimée, Nicolás en Juliana niet aanwezig zijn. De afwezigheid van Prins Bernard en Prinses Annette kunnen we helaas wel verklaren. De prins is ernstig ziek, hij heeft non-hodgkin lymfeklierkanker. Het bedankfeest stond eerder voor 14 september op de planning, maar door het overlijden van prins Friso besloot het Nationaal Comité Inhuldiging de bijeenkomst uit te stellen.

Advertenties

One thought on “Koninklijke Familie aanwezig bij dankfeest Prinses Beatrix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s