Verjaardag Hertogin Catherine!

(foto: Telegraph.co.uk)

Een van de meest besproken royals op dit blog is vandaag jarig! Vandaag wordt de Hertogin van Cambridge, Catherine, namelijk 32 jaar! Naar verluid zal ze dit in privé-sfeer vieren, thuis op Kensington Palace met familie. Hopelijk wordt het een leuke dag voor haar!

In tegenstelling tot dit jaar, was haar verjaardag vorig jaar minder leuk. Ze was toen aan het herstellen van haar ziekenhuis opname vanwege de hyperemesis gravidarum  (een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid) die ze had vanwege haar zwangerschap. Afgelopen jaar is daardoor ook een bewogen jaar geweest voor Catherine, zo werd ze moeder van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins George, op 22 Juli 2013. Zal er een nieuwe zwangerschap aangekondigd worden in 2014? Ik denk het wel. Ik speculeer met de Britse media mee: een meisje in mei 2015. Maar ach, het is een wilde gok. Wat denken jullie?

Dit jaar zal weer een leuk jaar worden, met een grote tour door Australië en Nieuw-Zeeland in april. Naar alle waarschijnlijkheid zal dan ook Prins George (dan 9 maanden) mee gaan. Dat wordt weer veel kleding en veel nieuwe outfits! Natuurlijk zal ik daar over bloggen!

Catherine is nu bijna 3 jaar lid van de Koninklijke familie. Ze voert met enige regelmaat activiteiten uit, waar dan veel pers op af komt. Het is een kwestie van tijd voordat ze een full-time royal zal worden, wat betekend dat ze meer activiteteiten gaat doen en aanwezig zal zijn bij staatsbezoeken e.d. Ik hoop dat dat snel gebeurd want dat zien we haar met meer tiara’s!!

Advertenties

One thought on “Verjaardag Hertogin Catherine!

  1. Leuk! Ziet er zeker uit als een druk jaar. Het zou ook leuk zijn als ze snel nog een baby zouden krijgen. Hoe is het nu trouwens met Madeleine, Chris en haar baby? Victoria is nog niet in verachting toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s