De Hertogin van Cambridge draagt een tiara!

Het was afgelopen dinsdag en woensdag groot front page nieuws in Groot-Brittannië, want Hare Koninklijke Hoogheid Catherine, Hertogin van Cambridge heeft voor het eerst sinds haar huwelijk op 29 april 2011 weer een tiara gedragen!!!

Helaas was het voor een dimplomatieke receptie die gegeven werd door Koningin Elisabeth, dus er zijn geen goede foto’s van… Maar de Britse pers zou de Britse pers niet zijn als er geen fotografen bij de hekken van Buckingham Palace zouden staan om foto’s te maken van de populaire Hertogin. Daardoor zijn er een paar foto’s van Catherine en William, die er allebei -zover we kunnen zien- prachtig uit zien. Catherine draagt een jurk van Alexander McQueen, die ook haar trouwjurk ontwierp. Verder draagt zij een tiara die aan haar geleend is door the Queen.

Deze  tiara kreeg de Queen Mother (moeder van de huidige koningin) in 1923 tgv haar huwelijk met Koning George. De tiara is gemaakt van diamanten en parels: men noemt hem -door het motief- ook wel de Papyrus tiara of ‘the Queen Mother’s Lotus-Flower Tiara‘. Ik vind hem in ieder geval prachtig!

Advertenties

3 thoughts on “De Hertogin van Cambridge draagt een tiara!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s