Kennismakingsbezoek van België aan Nederland

Vandaag heeft het Belgische Koningspaar een kennismakingsbezoek aan Nederland gebracht. Na 30 april was het eigenlijk eerst gepland dat het Nederlandse Koningspaar een bezoek zou brengen aan het Belgische Koningspaar (Albert en Paola) maar toen ook Albert aankondigde af te treden, moest volgens het protocol de laatst aangetreden vorst, in dit geval dus Fillip, naar zijn collega toe in plaats van andersom! En dus werden de plannen gewijzigd, en werd dit de eerste buitenlandse reis van het Belgische Koningspaar.

De begroeting tussen beide paren in den Haag vanochtend, voor Paleis Noordeinde, was allerhartelijkst. Privé zijn ze goede vrienden en zien elkaar natuurlijk veel vaker, dit kennismakingsbezoek was meer voor het ‘idee’ dan dat het echt kennismaken was.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt NATAN, het Belgische merk dat ook Máxima vaak draagt, en konignin Máxima draagt Jan Taminiau, van Nederlandse bodem natuurlijk! Ik vind dat beide koninginnen er prachtig uitzien, maar Máxima toch nét ietsjes mooier!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Vanavond is ons koningspaar alweer in Rusland, waar ze dineren met President Poetin en morgen op bezoek zijn vanwege de afsluiting van het Nederland-Rusland jaar.

Foto’s Lethikuva.fi

Advertenties

2 thoughts on “Kennismakingsbezoek van België aan Nederland

  1. ’t Zag er leuk uit. Maxima draagt inderdaad net ietsje mooiere kleren, alleen vind ik die strik bij haar schouder een beetje te pompeus. De rest was wel heel mooi.

    • ik vond alletwee de koninginnen mooi! alleen de hoed van Mathilde was misschien een beetje te. en die mega-strik van Maxima vond ik ook een beetje te groot. maar de jurken waren wel heeeeeel gaaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s