Banket voor Israëlische president

Gisterenavond was het eerste banket voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bij een officieel bezoek. Het bezoek van de Israëlische president was het eerste officiële bezoek was het nieuwe Koningspaar ontving. En natuuriljk was de grote vraag: wat heeft ze aan? Cocktailjurk, lange jurk, lange jurk + tiara? Niemand wist het, want het was het allereerste banket bij een officieel bezoek. Bij een staatsbezoek is het gebruikelijk om ’s avonds met alle pracht en praal te verschijnen. Nu was het een aangename verassing dat ook gisterenavond de Koningin mét tiara verscheen. Dat beloofd veel voor de toekomst!!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

De Koningin droeg een jurk van Valentino en de tiara die zij ook op haar huwelijk droeg. het was de 4e keer dat zij deze tiara verscheen, al heeft de Koningin in januari in Brunei deze tiara ook eens gedragen, maar niet met diamanten sterren maar met parelknoppen. Ik vind het een prachtige tiara, het staat haar echt goed. Ik vind de jurk alleen wel afschuwelijk.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images
Advertenties

2 thoughts on “Banket voor Israëlische president

  1. Ik vind de koningin er mooi uitzien. Haar haar met die tiara staat echt super mooi. De jurk is wat minder maar toch ook wel mooi, is weer eens wat anders 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s