Prinsjesdag 2013

Embed from Getty Images

Vandaag, de 3e dinsdag van September, is het weer zover: Prinsjesdag! Een evenement waar elke Royalywatcher het hele jaar naar uitkijkt, want ja, het is wel Prinsjesdag. Vooral dit jaar was het erg bijzonder, de nieuwe Koning, Koning Willem-Alexander las namelijk voor het eerst de troonrede voor. De vraag was even of hij misschien de iPad zou gebruiken, maar nee, de Koning bleef bij de papieren die ook zijn moeder gebruikte.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Het was wel een beetje een leeg balkon op deze manier, nu er nog maar vier Royals ‘meedoen’. we missen opeens Prinses Beatrix, Prinses Margriet en Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Koningin Máxima droeg een prachtige jurk van Jan Taminiau, ze zag er schitterend uit! Laurentien vond ik wat minder, de jurk is mooi maar de hoed vind ik niet zo.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s