Nieuws troonswisseling!

Er zijn weer nieuwtjes over de troonswisseling op 30 april!

  • De NOS zendt een 14 uur lang durende uitzending uit, die ’s ochtends om 9.00 uur begint en waarschijnlijk pas eindigt rond een uur of 23.00. De presentatie is gedurende de dag in handen van Astrid Kersseboom en Rob Trip die in een tijdelijke studio zitten op de Dam. Kysia Hekster verzorgt de verslaggeving van de officiële plechtigheden. Andere NOS-verslaggevers kijken hoe de troonswisseling elders in Nederland wordt gevierd. Volgens Jan de Roode, de regisseur, is iedereen er druk mee bezig.
  • Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, Daphne Deckers en John Ewbank storten zich de komende tijd op de tekst van het Koningslied.
  • Nog meer BN’ers in touw voor het Koningslied, er zijn al een paar mensen bekend die tenminste gaan zingen in Ahoy Rotterdam op 30 april, samen met heel Nederland natuurlijk! Dit zijn Glennis Grace, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Lisa Lois, Jim Bakkum en Rowwen Hèze. Rond 19.30 uur wordt vanaf Ahoy door alle artiesten en het publiek het Koningslied ten gehore gebracht. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kunnen dit via een rechtstreekse verbinding op een groot scherm in Amsterdam volgen. Daarna maken ze een rondvaart over het IJ.
  • De definitieve tekst van het Koningslied is op 22 april bekend.
  • Een kaartje voor het concert in Ahoy kost 5 euro.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s