Hertog & Hertogin van Camebridge bij The Irish Guards 2013

De Hertog en de Hertogin van Camebridge bezochten vandaag the Irish Guards, bij hun St. Patricks’ Day Parade. Catherine gaf iedere meneer een klavertje. Er is ook altijd een hond, die ook een bosje klavertjes kreeg van Catherine. Zelf droeg ze dezelfde jas als vorig jaar, alleen paste hij dit jaar niet meer dicht, vanwege haar zwangerschap. Haar buikje wordt echt steeds dikker en dat vind ik wel leuk om te zien!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

Engelse Royalty-watchers spreken vol lof over Catherine omdat ze, ondanks het feit dat ze zo’n 5 en een halve maand zwanger is, toch nog pumps draagt met een hak van zo’n 8 cm. Ze had haar haar heel mooi opgestoken, zoals je wel kunt zien op de foto’s. Ook droeg Catherine een gouden broche die ze had geleend van Queen Elisabeth, in de vorm van een klavertje vier. Ook dronk Catherine dit jaar geen whisky, wat ze vorig jaar nog wel deed. Het is een mooie traditie van Catherine om elk jaar klavertjes uit te delen aan the Irish Guards. Ik denk ook wel dat ze het elk jaar blijft doen. \

Embed from Getty Images

Catherine zat met haar hakken vast tussen de tegels, dus toen moest ze even op William leunen om haar schoenen weer goed aan te doen….

Embed from Getty Images

Het log van vorig jaar: https://aboutroyals.wordpress.com/2012/03/18/hertogin-catherine-bij-the-irish-guards/

 

 

Wat is jou favoriet? Laat het weten in een reactie!

Een van de ”Guards” had gevraagd aan Catherine en William wat zij het liefst hadden als geslacht van de baby. Volgens de man, wilde Catherine graag een jongetje en William het liefst een meisje.

Catherine heeft ook gezegd dat ze er nog niet helemaal uit zijn qua baby namen. Aan een andere soldaat vertelde ze dat ze voorbereid was op slapeloze nachten.

Dinsdag de 19de zal ook een activiteit met prins William hebben, Catherine zal worden voorgesteld aan de organistatie waar de prins beschermheer van is. Vrijdag 22 maart zal Catherine naar de scouts gaan, en ze zal o.a. een workshop boom-klimmen bijwonen. het lijkt er dus op dat Catherine weer veel activiteiten gaat doen en zich dus ook weer goed voelt! Ook zegt het tijdschrift ”HELLO” dat Catherine een activiteit heeft samen met Queen Elisabeth op donderdag, dus dat zou helemaal super zijn!

Ik zal dit bericht updaten als ik meer foto’s gevonden heb.

(foto’s Dailymail.co.uk & The Mirror)

Advertenties

One thought on “Hertog & Hertogin van Camebridge bij The Irish Guards 2013

  1. Wat leuk gedaan! Ik vind de outfit dit jaar een stuk leuker, allereerst het haar is super leuk gedaan! Ook vind het het wel leuk dat ze hier niet zo mager is, bij de outfit van vorig jaar leek ze zo mager aan de achterkant! Ook de broche is erg leuk + toepasselijk.

    Ik weet niet wat ik het leukst zou vinden als geslacht, als het maar gezond is! Als het bijvoorbeeld een meisje is, zal Catherine er vast ook wel dol op zijn. Ik ben vooral erg benieuwd naar de namen!

    Ik heb ook erg veel zin in de nieuwe activiteiten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s