Nieuwe foto’s 1ste verjaardag prinses Estelle!

Vandaag werd prinses Estelle van Zweden alweer 1 jaar! Dan is het dus tijd voor een feestje! En nieuwe foto’s, want ook vandaag werden er maar liefst 9 nieuwe foto’s vrijgegeven van dit schattige prinsesje, dat als ze groot wordt, ooit koningin van Zweden zal zijn. Ik had zelf al wel verwacht dat er nieuwe foto’s zouden komen, want in Zweden zijn ze (gelukkig) erg vrijgevig met foto’s van Estelle, maar zoveel had ik niet verwacht! Ik vind ze zelf ontzettend mooi en ook heel schattig! Estelle is zo’n leuk prinsesje! Een leuk detail: Estelle draagt dezelfde jurk als haar moeder kroonprinses Victoria droeg toen ze 1 jaar werd!

Welke foto vinden jullie het leukst?

Kongahuset.se/Kate Gabor

En nu is natuurlijk de grote vraag: wanneer krijgt Estelle er een broertje of een zusje bij?

Advertenties

6 thoughts on “Nieuwe foto’s 1ste verjaardag prinses Estelle!

  1. Wat een schattige foto’s! Het is zo’n lief meisje! Ik vind de foto waar ze met haar handje wijst het leukst. Echt weer super leuke foto’s. En wat gaat de tijd snel! Het lijkt nog maar pas geleden dat ze is geboren!

  2. Hey Emma,
    Jouw kopfoto is inderdaad super; ik zag ‘m als banner op het ATR forum. Handig dat je er zo meteen reclame mee kunt maken! Het zijn fantastische foto’s, ik vind er wel 3 even leuk: die je ‘Wat een pret!’ hebt genoemd, de foto dat Estelle aan de hand van papa & mama loopt en de foto met mama samen.. Het is zo’n ontzettend lief schattig prinsesje. Misschien komt er dit jaar al wel een aankondiging dat er een broertje of zusje op komst is, wie weet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s