Hertogin van Camebridge bezoekt Hope House!

Vandaag bezocht Hare Koninklijke Hoogheid Catherine, Hertogin van Camebridge, Hope House in Londen. Het is een centrum voor mensen die aan alcohol en drugs verslaaft zijn geweest en die ze nu proberen te helpen. Het was tevens haar eerste activiteit van dit jaar, omdat ze nog moest herstellen van ernstige zwangerschapsmisselijkheid. En het was dus ook de eerste keer dat we een klein buikje konden zien! Hoewel Catherine nog even slank was als altijd, had ze nu toch een ”little baby bump”, zoals de Engelsen dat zeggen. Catherine is nu 4.5 maand zwanger. Ze droeg een jurkje van MaxMara en ze droeg haar haren los.

lethikuva.fi

Picture of health: The Duchess of Cambridge looked relaxed as she attended an engagement for Action On Addiction at Hope House in London todaySelf-conscious: Kate kept her hands clasped in front of her bump katekateduchessBejewelled: Tanned Kate accessorised her outfit with a diamond pendant and pearl earrings Bejewelled: Tanned Kate accessorised her outfit with a diamond pendant and pearl earrings

dailymail.co.uk

Ze zal ook op 5 maart een stadje in Engeland bezoeken, wel een hele dag! Ze is dan ruim 5 maanden zwanger dus dan zal er al wel een groter buikje te zien zijn!

Advertenties

2 thoughts on “Hertogin van Camebridge bezoekt Hope House!

  1. Ik zie echt alleen maar ‘iets’ op de foto dat Catherine haar armen om haar buik heen heeft; ze is zo ontzettend slank.. Mooie foto’s waar ze stralend op staat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s