Jubileumbezoek Zuid-Oost Azië hertog & Hertogin van Cambridge – dag 3

Vandaag was dag 3 van het bezoek aan Singapore van prins William en hertogin Catherine van Groot-Brittannië ter ere van het diamanten regeringsjubileum van koningin Elisabeth. Veel aandacht is er vandaag voor Catherine’s buik, aangezien ze tot drie keer toe géén wijn/champange dronk bij een diner (alleen water, waar ze ook mee toastte). Kijk zelf maar op de foto’s of jij een buikje kunt ontdekken, laat het weten in een reactie.

De hertog en hertogin van Cambridge sluiten donderdag hun bezoek aan Singapore af. Dat doen zij op de begraafplaats voor oorlogsslachtoffers in Kranjii waar zee en krans zullen leggen. Daarna vertrekt het paar naar Maleisië. Catherine droeg een eenden-ei-blauwe outfit van Alexander McQueen, zo maakte het paleis bekend.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Het koninklijk paar landt op het vliegveld van Kuala Lumpur en worden verwelkomd door de regering van Maleisie. Daarna vertrekken ze naar een lunch die wordt georganiseerd door de minister-president.

Na de lunch brengt het paar een bezoek aan Hospis Malaysia, een ziekenhuis in het centrum van Kuala Lumpur. Daar zal een plakkaat worden onthuld, en krijgt het paar een tour door het gebouw waarbij ze ook kinderen en volwassen zullen ontmoeten. Catherine speechte hier ook, haar eerste speech in het buitenland.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

’s Avonds zijn prins William en Catherine aanwezig bij een staatsdiner die wordt gegeven door Yang di-Pertuan Agong. Catherine droeg een prachtige jurk van Alexander McQueen met in goud een Nationale Maleisische bloem erop.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images
 (bron: blauwbloed.tv, Dailymail, Lethuvika)
Morgen meer over dag 4!
Advertenties

One thought on “Jubileumbezoek Zuid-Oost Azië hertog & Hertogin van Cambridge – dag 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s