Staatsbezoek aan Denemarken van China

Van 14 juni tot en met 16 juni bracht het Chinese persidentpaar een staatsbezoek aan Denemarken. Hieronder een klein verslagje:

Koningin en President inspecteert de Royal Life Guards erewacht.Na inspectie van Eer Company is de koningin en de president bij de terminal gebouw waar sprake is van een presentatie van de Deense en de Chinese delegatie.

(hierboven: inspectie van de erewacht)

Bij aankomst op Paleis Christian VII's de voorkeur koninklijke paar en president gekoppeld voor de officiële fotografie voor de Deense en de Chinese pers in de Grote Zaal.

(hierboven: officiële foto van het staatsbezoek)

Van Palace Christian VII's nam het koninklijk paar en de presidentiële koppel op de Royal Yacht Dannebrog, waar het presidentiële echtpaar in staat was om te zien en meer informatie over de Deense milieu-en energiebeleid te horen. Koninklijke paar en de presidentiële paar met windturbines op de achtergrond. Presidentiële echtpaar bezocht De Kleine Zeemeermin na het zeilen met de Royal Yacht Dannebrog.

(hierboven: met de koninklijke cruise ”Dannebrog” bezochten het koningspaar en de Chinese gasten het standbeeld van de ”Kleine Zeemeermin”.)

Gisterenavond was er een staatsbanket, Mary droeg een oude jurk van het huwelijk van prins Albert en prinses Chalene van Monaco, vorige zomer.

Gala banket Christiansborg PalaceGallabanket på Christiansborg SlotGallabanket på Christiansborg Slot State Visit of The RepublicGallabanket på Christiansborg Slot

Geposte afbeelding

(foto’s: Kongehuset.de & SN.dk – Foto: KELD NAVNTOFT/SCANPIX )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s