Oranjes steken handen uit de mouwen bij NL Doet

Vandaag stak de Nederlandse Koninklijke Familie de handen uit de mouwen bij NL Doet, een project georganiseerd door het Oranjefonds. Koningin Beatrix, prinses Margriet, prins Bernard, prinses Annette, prins Floris en prinses Aimée deden mee. Ook prins Willem-Alexander en prinses Màxima deden mee. Koningin Beatrix samen met prins Floris, prinses Aimée, prinses Annette, prins Bernard en haar zus prinses Magriet in Molenschot (Brabant). Ze hielpen onder meer met het schoonmaken van kennels en het verzorgen van honden en puppy’s bij Stichting Assistentiehond Nederland.

Stichting Assistentiehond is gespecialiseerd in het opleiden van zogenoemde hulphonden. Dat zijn honden die zijn getraind om mensen met een motorische beperking te helpen. De stichting krijgt geen structurele subsidie en wordt gerund door 25 vrijwilligers.

Ook prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben vrijwilligerswerk gedaan. In het Zuid-Hollandse Leidschendam hielpen zij aan het begin van de middag met het opknappen van de gang van het clubhuis van Scouting Satoko Kitahara. Het paar hielp leerlingen van een school in Voorburg met het verven van de gang van het clubhuis en het maken van nieuwe kunstwerken voor aan de muur.

Dit was het eerste deel van het log, het deel over Màxima en Willem-Alexander komt later..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s