Outfits prinses Máxima week 5 en 6 2012

Embed from Getty Images

Máxima was veel op pad deze 2 weken. Maar wat droeg ze? Hierbij een overzicht met de kleding die ze deze week droeg. Ik heb graag reacties op de kleding, wat vinden jullie ervan?

Op 31-0-2012 was ze aanwezig bij het project ‘Open Inloop Taal’. Hier leren mensen uit de Indische wijk in Amsterdam computer vaardigheden en andere cursussen. Ze droeg een grijs ensemble met een bruin jasje en een bruine riem. Ze droeg een pantalon en zwarte hakschoenen.Diezelfde dag was ze aanwezig bij het project ‘We keep on growing’ in Den Haag. Ze droeg dezelfde kleding.

Op 07-02-2012 was ze in Poeldijk. Ze opende hier een beroepenoriëntatiebeurs waarover ik al eerder een log heb geschreven. Máxima droeg een grijs ensemble.

Ze was woensdag 08-02-2012 weer in Den Haag met prins Willem-Alexander om de Machiavelliprijs in ontvangst te nemen. De prinses droeg een super leuk paars jurken met paarse oorbellen. Haar haar was opgestoken.

Vervolgens was de Prinses op 10-02-2012 in Lewenborg. Ze bezocht daar een nieuwe VMBO-school die geopend moest worden. En dat gebeurde. Máxima droeg een zwart ensemble.

Als laatste was de prinses op 11-02-2012 in Utrecht om een gastles over geld bij te wonen. Hierbij droeg ze een super leuke bruin-grijze rok.

Dit waren week 5 en 6 2012 in kleding van Máxima. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Advertenties

One thought on “Outfits prinses Máxima week 5 en 6 2012

  1. De paarse jurk vind ik een topper! Haar haar zit mooi, kan niet beter!!
    ook het laatste, bruin/grijze pakje, vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s